Huis te koop

575000€

2 slaapkamers 375 vierkante meters

Immoweb code : 20226966
Immoweb code : 20226966

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
375 vierkante meters bewoonbare ruimte
1227 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 01/03/2025

Omschrijving

Zeer ruim multifunctioneel pand met tuin te koop in Gavere

Ligging

Ben je op zoek naar een veelzijdige woning in Gavere met een strategische ligging? Deze unieke woning biedt zowel een fantastische woonomgeving als uitstekende mogelijkheden voor het uitoefenen van een vrij beroep of het starten van een handelszaak. Gelegen aan de poort van de Vlaamse Ardennen, profiteer je hier van rust én een perfecte bereikbaarheid.

Dankzij de snelle verbinding met de E40 en de ring rond Gent, bereik je vlot steden zoals Gent, Oudenaarde en zelfs Brussel. De nabije omgeving biedt tal van winkels, scholen en recreatiemogelijkheden, wat zorgt voor een optimaal woon- en werkcomfort. Dit is de perfecte combinatie van een hoogwaardige leefomgeving en uitstekende zakelijke kansen.

Beschrijving 

Het gelijkvloers van deze polyvalente woning biedt een ruime inkomhal, twee grote bureaus en twee multifunctionele ruimtes, samen met een dubbele garage aan de achterzijde. De volledige benedenverdieping is eenvoudig aan te passen naar eigen wens – ideaal voor praktijk- of kantoorruimte.

Op de eerste verdieping bevindt zich een moderne, volledig uitgeruste keuken en een royale leefruimte met directe toegang tot een gigantisch terras. Aan de voorzijde liggen twee ruime slaapkamers, waarvan één is uitgerust met een dressing en een luxueuze badkamer. 

Voor inlichtingen en/of bezoek, bel Gwen Moerman 0472/62.03.60

Neem contact op