Huis te koop

199000€

2 slaapkamers 184 vierkante meters

Immoweb code : 20159859
Immoweb code : 20159859

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
184 vierkante meters bewoonbare ruimte
124 vierkante meters grond

Omschrijving

TE RENOVEREN LANDELIJK GELEGEN HOB

Bent u op zoek naar een charmante halfopen woning, rustig gelegen in een landelijke omgeving, maar toch dicht bij alle nodige verbindingen? Dan is deze woning perfect voor u!
Bij het betreden van de woning komt u terecht in een ruime inkomhal die leidt naar de ruime woonkamer en eetruimte. Daarnaast is er een sfeervolle bar/toog waar u heerlijk kunt ontspannen. Op het gelijkvloers vindt u verder nog een handig gastentoilet, keuken en een praktische aangrenzende bergruimte (aansluiting waschmachine/droogkast).

Op de eerste verdieping bevindt zich de ruime master bedroom, een stijlvolle badkamer en een comfortabele dressing. De tweede verdieping biedt een tweede slaapkamer met een prachtig uitzicht op de groene, landelijke omgeving – een oase van rust.

Deze charmante woning beschikt over een gezellige tuin met terras op een korte afstand van de woning, waar u volop kunt genieten van rust en privacy.

Deze woning is ideaal voor starters of investeerders die op zoek zijn naar een charmante woonst in een rustige omgeving, maar toch op een gunstige locatie. De vlotte verbindingen met belangrijke verkeerswegen zorgen ervoor dat u in een mum van tijd in de stad of op andere bestemmingen bent.

Renovatieverplichting van toepassing: binnen vijf jaar na aankoop moet het EPC min. label D halen

Mis deze kans niet en maak een afspraak met Katrien: 0473/42.76.99. – [email protected]
Vraagprijs: € 199.000

Neem contact op