Huis te koop

469000€

4 slaapkamers 303 vierkante meters

Immoweb code : 20178243
Immoweb code : 20178243

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
303 vierkante meters bewoonbare ruimte
710 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtige moderne 4-gevel villa in Flémalle

[[ DIT PAND NEEMT DEEL AAN DE ERA OPEN HUIZEN DAG OP 21/9 VAN 13:00 TOT 14:00 ]]
Gelegen in de charmante wijk Awirs, Flémalle, is deze moderne 4-gevel villa (PEB B) de ideale keuze voor een gezin op zoek naar comfort en rust.

Met zijn 4 ruime slaapkamers , waarvan 2 met inloopkasten , biedt dit huis volop ruimte voor het hele gezin. U zult betoverd zijn door de grote open keuken , perfect voor het ontvangen van gasten, compleet met een elegante bar en een handige bijkeuken.

De tuin met terras is een aangename plek om samen met het gezin van de zonnige dagen te genieten. Bovendien is de villa uitgerust met vloerverwarming , een warmtepomp en zonnepanelen , wat zowel comfort als energiebesparing garandeert. Buiten is er al een laadstation geïnstalleerd voor uw elektrische voertuigen.

Het huis verkeert in uitstekende staat , bijna nieuw, en beschikt over 4 garageplaatsen , met de mogelijkheid om een carport toe te voegen voor nog meer comfort.

Mis deze zeldzame kans niet om te wonen in een modern en milieuvriendelijk huis, in een rustige omgeving en toch dicht bij voorzieningen.

Neem contact met ons op voor een bezichtiging en laat u verleiden!

Neem contact op