Huis te koop

325000€

3 slaapkamers 153 vierkante meters

Immoweb code : 20022026
Immoweb code : 20022026

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
153 vierkante meters bewoonbare ruimte
260 vierkante meters grond

Omschrijving

Gerenoveerde boerderij op Waleffes

Allen Keapler is verheugd deze prachtige boerderij te kunnen presenteren. De boerderij is in 2013 volledig gerenoveerd en combineert moderniteit en karakter.

Gelegen in het rustige dorpje Les Waleffes, dicht bij snelwegverbindingen, biedt deze woning een ideale woonomgeving die rust en toegankelijkheid combineert.

Het huis heeft drie lichte slaapkamers en een mooie studeerruimte. De aangename tuin zonder inkijk is perfect om in alle privacy van het mooie weer te genieten, of het nu is om te ontspannen, te tuinieren of om vrienden en familie te ontvangen.
Het interieur van de boerderij is gerenoveerd en voorzien van moderne apparatuur. De lichte, functionele keuken geeft uit op een gezellige eetkamer, ideaal voor familiemaaltijden, en de gezellige woonkamer. Met een uitstekende energieprestatie van het B-label en een houtkachel is deze woning energiezuinig, waardoor de gebruikskosten laag zijn. De elektriciteit voldoet aan de huidige normen, waardoor optimale veiligheid is gegarandeerd. Er zijn geen werkzaamheden nodig, dus je kunt er meteen in en volop genieten van je nieuwe huis.

Geniet van de charme van het platteland en van de moderne gemakken. Mis deze unieke kans om te wonen in een betoverende omgeving in Les Waleffes niet!

Informatie: 042771707 of [email protected]

Neem contact op