Huis te koop

215000€

2 slaapkamers 114 vierkante meters

Immoweb code : 20062688
Immoweb code : 20062688

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
114 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Instapklare woning en nog betaalbaar in het centrum Evergem

Een toplocatie in het centrum, dichtbij winkels, faciliteiten, tram en bus op 100 m, station van Evergem op 350 m en nog zoveel meer, dat zijn de kenmerken van deze gesloten woning die wij te koop aanbieden op wandelafstand van het dorpsplein van Evergem. Met een bewoonbare oppervlakte van 114 vierkante meter is deze woning de ideale starterswoning of investering. Dit is een echte betaalbare woning in het centrum.

Op het gelijkvloers hebben we een leefruimte met aansluitend de open keuken. Er zijn rolluiken voorzien aan de voorzijde. Boven vinden we 2 ruime slaapkamers, 1 op de eerste verdieping en 1 op de tweede verdieping (uitgewerkt op het dak)l. Deze woning heeft ook een badkamer met douche, wastafel, toilet.
Buiten kunt u genieten van de zon op het zonneterras, waar in alle rust kan vertoefd worden.

Met het EPC label 'C' kunt u bepaalde zaken nog verbeteren om deze woning volledig naar eigen smaak in te richten en verder uit te bouwen. Ramen zijn vernieuwd in pvc, dubbele beglazing, cv op aardgas, dak is ook al eens gerenoveerd.
Label B ligt binnen handbereik mits het vervangen van de cv ketel door een energiezuinig toestel en/of mits het plaatsen van zonnepanelen.

De ideale investering als je het ons vraagt!

Meer informatie gewenst? Contacteer ons gerust via [email protected] of bel naar 0477/34.54.38 (Annemie) of 0472/98.16.29 (Jari)

Neem contact op