Huis te koop

430000€

5 slaapkamers 270 vierkante meters

Immoweb code : 20054502
Immoweb code : 20054502

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
270 vierkante meters bewoonbare ruimte
397 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime gezinswoning met 5 slaapkamers - EPC B

Ruime gezinswoning ( grotendeels gerenoveerd in 2016 ) die gelegen is in een rustige, groene omgeving.
De woning is ideaal voor grote gezinnen of eventueel co-housing.

De benedenverdieping bestaat uit een inkomhal, een leefruimte met open keuken, eetkamer en zitkamer. Het gelijkvloers is voorzien van vloerverwarming en een inbouwcsasette ( hout ). Tevens is er een bureau/hobbykamer, een kelder en een apart toilet aanwezig.

In de garage is er een aansluiting voor wasmachine en droogkast aanwezig.

Op de eerste verdieping bevinden er zich 4 ruime slaapkamers.
Ook de badkamer is gesitueerd op de eerste verdieping. De badkamer is voorzien van een grote inloopdouche, een apart bad en een dubbel lavabomeubel. Er is ook een toilet aanwezig op deze verdieping.

Een vaste trap leidt naar de geïsoleerde zolder. Momenteel bestaat de zolder uit een heel ruime kamer (+/- 30 m²) en een opbergruimte (20m² ). Deze kan indien nodig nog anders ingedeeld worden: extra slaapkamers, een mancave, een dressing, een speelruimte,...

Aan de woning is er ook nog een tuin met een aangelegd terras. De tuin is volledig afgesloten door houten tuinschermen, waardoor je voldoende privacy hebt. Deze is ook bereikbaar via een poort vooraan aan de woning, om de fietsen en dergelijke gemakkelijk in de berging te kunnen plaatsen.

EPC B : Energiezuinige woning ( verslag aanwezig )
18 Zonnepanelen ( +/- 6000 kWh per jaar ), dakisolatie, vloerisolatie, recente verwarmingsinstallatie , dubbele beglazing.

Neem contact op