Huis te koop

395000€

3 slaapkamers 122 vierkante meters

Immoweb code : 20027937
Immoweb code : 20027937

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
122 vierkante meters bewoonbare ruimte
239 vierkante meters grond

Omschrijving

Halfopen bebouwing met 3 slaapkamers en een Epeil 12

Ontdek deze prachtige halfopen bebouwing gelegen aan de Lochtingstraat 78c in Evergem (Doornzele). Voor een vraagprijs van €395.000 biedt deze moderne woning alles wat u nodig heeft voor comfortabel en energiezuinig wonen.

De woning beschikt over 3 ruime slaapkamers, ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar extra ruimte. De leuke tuin biedt een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van het buitenleven.

Deze BEN (Bijna Energie Neutrale) nieuwbouw van 2021 heeft een uitzonderlijk laag E-peil van 12, wat zorgt voor lage energiekosten en een duurzaam leefklimaat. De woning is voorzien van vloerverwarming, wat bijdraagt aan een aangenaam binnenklimaat en een optimaal comfort.

Daarnaast beschikt de woning over een carport, zodat uw auto altijd droog en veilig staat. De moderne afwerking en hoogwaardige materialen maken van deze woning een echte eyecatcher.

Gelegen in een rustige straat in Doornzele, biedt deze woning het perfecte evenwicht tussen rust en de nabijheid van voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer.

Mis deze unieke kans niet om eigenaar te worden van deze energiezuinige en moderne woning. Neem vandaag nog contact op met Gilles De Zutter via 0474/70.83.53 of via mail op [email protected] voor meer informatie en om een bezichtiging te plannen.

Maak van Lochtingstraat 78c uw nieuwe thuis en ervaar het comfort van modern en duurzaam wonen!

Neem contact op