Huis te koop

419000€

3 slaapkamers 128 vierkante meters

Immoweb code : 11477157
Immoweb code : 11477157

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
128 vierkante meters bewoonbare ruimte
690 vierkante meters grond

Omschrijving

rustig gelegen te renoveren woning op 6a90

Bent u op zoek naar een te renoveren woning in een rustige, groene omgeving? Dan is deze woning op een perceel van 6a90 precies wat u zoekt!

Indeling:
Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een ruime inkomhal die u zowel naar het woongedeelte als naar het nachtgedeelte leidt.
De lichtrijke leefruimte is voorzien van een inbouw houtkachel, perfect voor sfeervolle avonden. Aansluitend vindt u de keuken.
Via een vijftal treden komt u in de nachthal, die toegang biedt tot drie ruime slaapkamers en een badkamer. Tevens is er achter een gesloten deur een trap die naar de zolder leidt, waar u extra bergruimte of een bureau/hobbykamer kunt creëren.

De woning beschikt over een praktische garage met elektrische poort en aansluitend een kelderberging en wasberging, wat zorgt voor voldoende opbergruimte en praktische voorzieningen.

Overal zijn rolluiken aanwezig (deels elektrisch).

EPC-F: dit pand is onderhevig aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen.

Kom snel deze woning ontdekken en zie zelf de vele mogelijkheden die deze plek te bieden heeft. Met de juiste renovaties kunt u hier uw droomwoning realiseren.
Contacteer A Property & Pelsmaekers voor het inplannen van een bezoek op 078 48 47 00 of via mail [email protected]

Neem contact op