Huis te koop

219000€

3 slaapkamers 114 vierkante meters

Immoweb code : 20277085
Immoweb code : 20277085

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
114 vierkante meters bewoonbare ruimte
756 vierkante meters grond

Omschrijving

Ontdek dit charmante gelijkvloerse huis, ideaal gelegen in Estaimpuis. Bij binnenkomst wordt u begroet door een ruime hal met apart toilet, die leidt naar een grote, lichte woonkamer, waar een salon, een gezellige eetkamer en een kantoorruimte harmonieus samengaan. De houthaard brengt, naast de centrale verwarming op gas, een vleugje authenticiteit en warmte in uw interieur.

De volledig uitgeruste keuken zal u verrassen met zijn functionaliteit. Op de begane grond bevindt zich tevens een garage voor één voertuig, toegankelijk via een gemotoriseerde sectionaaldeur, waarin een praktische stookruimte is opgenomen. Een nachthal leidt u naar de drie slaapkamers, waarvan er één eventueel gebruikt kan worden als kleedkamer, kantoor, etc. Er zijn diverse mogelijkheden tot uw beschikking. Tevens vindt u daar de badkamer.

Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime zolder, bereikbaar via de garage, geheel naar eigen wens in te richten.

Buiten nodigen twee terrassen u uit om van de zonnige dagen te genieten: een terras van het type "patio" aan de huiszijde en een tweede (nog in te richten) aan de tuinzijde, ideaal voor barbecues en momenten van ontspanning. De grote omheinde tuin is ideaal voor kinderen of tuinliefhebbers.

Aan troeven heeft deze woning geen gebrek: PVC-kozijnen met dubbele beglazing en akoestische isolatie, gemotoriseerde rolluiken, tegelwerk in de woon- en badkamerruimtes en parketvloeren in de slaapkamers. De elektrische installatie is conform tot 2048 en dankz

Neem contact op