Huis te koop

719000€

3 slaapkamers 340 vierkante meters

Immoweb code : 20102123
Immoweb code : 20102123

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
340 vierkante meters bewoonbare ruimte
757 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtige woning met tuin en multifunctionele ruimte

Op zoek naar een ruim pand met authenticiteit, kwalitatieve materialen en veelzijdigheid? Deze woning werd grondig gerenoveerd in 2018 en biedt een oase aan lichtinval en ruimte.

Deze heeft een inkomhal, gang, toilet, ruime kamer dewelke kan dienen als slaapkamer, studio, kapsalon, privépraktijk, nagelstudio, .. , deze beschikt over een afzonderlijke toegang langs de straat. De woonkamer heeft met zijn grote raampartijen veel lichtinval en zicht over de tuin. De ruime keuken biedt zicht zowel op de straat als achterzijde. Er is een bergruimte dewelke kan dienen als wasplaats en beschikt over een ruime inloopdouche. Er is een rechtstreekse gang van de straatzijde naar de tuinkant. Het verdiep heeft een overloop waar een bureau of dressing kan worden geïnstalleerd, 2 ruime slaapkamers, apart toilet en een badkamer voorzien van wastafel, ligbad en inloopdouche. Er is een vaste trap naar zolder (72m²) - extra slaapkamers / hobbyruimte mogelijk. Aangelegde tuin en terras, ideaal voor ontspanning. Alsook 2 parkeerplaatsen voor de woning.

CV aardgas, alu. met hoogrendementsbeglazing, epc 170 kWh/m² - B, asbestveilig, elektriciteit conform, topmaterialen, mogelijkheid extra kamers, combinatie woon/werkmogelijkheden, ventilatiesysteem, .. zijn slechts enkele van zijn vele troeven! Gelijkvloers is rolstoeltoegankelijk: ruim toilet & inloopdouche en slaapkamer.

Rustige & strategische ligging, op wandelafstand van winkels, bakker, scholen, bushalte,.. op 1,3km van oprit E40 & station.

Neem contact op