Huis te koop

325000€

2 slaapkamers 116 vierkante meters

Immoweb code : 20146624
Immoweb code : 20146624

Overzicht

2 slaapkamers
116 vierkante meters bewoonbare ruimte
281 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Woning met tuin en zij-ingang

Deze verzorgde en instapklare woning is gelegen in een doodlopende straat, ideaal als je op zoek bent naar een rustige omgeving!

Deze bijzondere woning met 'alles erop en eraan' heeft een indeling als volgt:
een inkomhal met ingemaakte kast voor jassen en schoenen, een woonkamer (eetplaats en TV-hoek) met parket en moderne aardgaskachel. Aangrenzend aan de woonkamer is een ruime veranda met parket en moderne verwarming. De keuken met parket is volledig ingericht met inductiekookplaat, dampkap, ijskast, vaatwasser en tevens een moderne aardgaskachel. Er is tevens een spender, ideaal om droge voeding op te bergen. De volledig vernieuwde badkamer beschikt over een douchecel, toilet en lavabo met onder -en bovenbouw van kasten. Via de trap naar boven zijn er 2 slaapkamers met kurk.

Verder beschikt de woning over een wasplaats met aansluiting voor wasmachine en droogkast en het plaatsen van een diepvries, deze is te bereiken via de veranda.

Buiten is er een aangelegd terras met tegels. De tuin is volledig afgesloten, ideaal voor kinderen en dieren! Momenteel zijn er ook nog duivenhokken aanwezig (te bespreken om over te nemen of niet). Een extra troef is de zij-ingang met poortje voor brommer of fiets.

Enkele troeven van de woning:
- De woning is zeer verzorgd en instapklaar.
- De ligging is ideaal in een doodlopende straat met vrije parkeergelegenheid voor de woning.
- Overal zijn er elektrische rolluiken op zonne-energie.
- Er bevindt zich een geboorde waterput in de t

Neem contact op