Huis te koop

Richtprijs 289000€

3 slaapkamers 152 vierkante meters

Immoweb code : 20168824
Immoweb code : 20168824

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
152 vierkante meters bewoonbare ruimte
120 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare woning met drie slaapkamers nabij hartje Ekeren!

De woning wordt te koop aangeboden met een minimum-/instelprijs. Biedingen op of boven de prijs zijn toegelaten.

Deze instapklare woning bevindt zich op een absolute toplocatie. Door de centrale ligging zijn allerhande voorzieningen op wandelafstand bereikbaar.
De woning is voorzien van een ruime lichtrijke leefruimte met open keuken en drie slaapkamers. Kortom de ideale woning voor gezinnen of koppels die op zoek zijn naar ruimte en comfort.

Indeling
Op het gelijkvloers bevindt zich de sfeervolle leefruimte. Deze geniet van zeer veel lichtinval door de grote raampartijen.
De open keuken is voorzien van alle nodige kwalitatieve toestellen om uw vers bereide gerechten alleen maar beter te doen smaken. Het uitzicht op de tuin vanuit de keuken en het aangrenzende terras maken het plaatje compleet.
De inkomhal met hoge plafonds is voorzien van een apart gastentoilet.

Op de eerste verdieping bevindt zich de moderne badkamer voorzien van een ligbad, douche en stijlvolle afwerking. Tevens vinden we hier twee slaapkamers en één multifunctionele ruimte terug. Deze ruimte kan worden ingericht als bureau, dressing,...

Op de tweede verdieping bevindt zich een ruime slaapkamer met dressing.

De tuin is een ware oase van rust, met voldoende ruimte voor kinderen om te spelen en voor volwassenen om te ontspannen. Het terras kan bovendien volledig overkapt worden.

Extra:
- EPC A!
- Airco's
- Zonnepanelen + thuisbatterij +

Neem contact op