Huis te koop

399000€

4 slaapkamers 181 vierkante meters

Immoweb code : 11436930
Immoweb code : 11436930

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
181 vierkante meters bewoonbare ruimte
155 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime halfopen bebouwing met 4 slaapkamers te Ekeren

Deze woning is gelegen nabij het centrum van Ekeren dichtbij diverse uitvalswegen. Deze woning, ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte, biedt vier slaapkamers en een uitgeruste badkamer.
In het hart van het huis vindt u de volledig vernieuwde keuken, uitgerust met alle nodige apparatuur en een strak design. Met veel werkruimte en ruime opbergmogelijkheden is deze keuken een droom voor iedere kookliefhebber. 
Achter de woning ligt een charmante, onderhoudsvriendelijke tuin/terras, perfect voor zomerse barbecues of ontspannen momenten buiten. De ruime garage biedt plaats aan één auto en extra opslagruimte, ideaal voor het veilig stallen van voertuigen, fietsen en tuinbenodigdheden. Deze extra ruimte zorgt ervoor dat uw woning altijd opgeruimd en georganiseerd blijft.
Deze woning biedt alle voorzieningen die u nodig heeft voor een comfortabel en modern gezinsleven. Maak een afspraak voor een bezichtiging en ontdek zelf de vele mogelijkheden en voordelen die deze prachtige woning te bieden heeft.
Referentie: 5196

Renovatieplicht: nee

Neem contact op