Huis te koop

449000€

3 slaapkamers

Immoweb code : 11485028
Immoweb code : 11485028

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer

Omschrijving

Bungalow te koop in rustige residentiële buurt van Eke La...

Deze prachtige bungalow, gelegen in een rustige residentiële straat, biedt u het beste van twee werelden: een serene woonomgeving en een uitstekende bereikbaarheid. Slechts 1 kilometer verwijderd van de autostrades, geniet u van een rust en toch bent u binnen handbereik van alle voorzieningen.
Op loopafstand vindt u bushaltes en diverse winkels, terwijl het station, scholen en het centrum van Eke of De Pinte gemakkelijk per fiets bereikbaar zijn. Deze ideale ligging zorgt ervoor dat u altijd verbonden bent met uw omgeving, zonder in te boeten op de rust en privacy van uw woning.
Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een ruime hal met toilet en vestiaire, die tevens toegang biedt tot een klein kantoor. Perfect voor diegenen die een zelfstandig beroep uitoefenen of behoefte hebben aan een rustige werkplek thuis. Rechts van de hal betreedt u de gezellige woonkamer, waar een charmante kachel voor warmte en sfeer zorgt op koude winternachten.
De cottage keuken biedt een prachtig uitzicht op de tuin en is voorzien van een aparte eetruimte. De bungalow beschikt over drie slaapkamers, waarvan één met een eigen douche. De badkamer is uitgerust met een bad, dubbele lavabo en toilet.
Daarnaast beschikt de woning over een royale werkruimte van ongeveer 30m², ideaal voor de doe-het-zelver of hobbyist. De dubbele garage, die apart van de woning staat, is voorzien van zonnepanelen, waardoor u profiteert van lagere energiekosten. Er is tevens een zonneboiler aanwez...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op