Huis te koop

249000€ Oude prijs € 285.000

3 slaapkamers 131 vierkante meters

Immoweb code : 20050967
Immoweb code : 20050967

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
131 vierkante meters bewoonbare ruimte
330 vierkante meters grond

Omschrijving

Rustig gelegen te renoveren woning te Eine

Ontdek deze charmante halfopen bebouwing (HOB) met een ruime tuin, gelegen in het rustige en gezellige Eine.
Deze te renoveren woning biedt tal van mogelijkheden om er uw droomhuis van te maken.


Indeling van de woning:

gelijkvloers: Bij binnenkomst treft u een ruime inkomhal met vestiaire, ideaal voor het opbergen van jassen en schoenen. De leefruimte en zitruimte vormen samen een gezellige plek voor ontspanning en samenzijn. De keuken biedt een goede basis voor een moderne update. Aan de achterzijde van de woning vindt u een binnenkoer, bergruimte, en naast de woning een praktische garage.

Eerste verdieping: Op deze verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, elk met voldoende lichtinval en potentieel voor persoonlijke inrichting. De badkamer biedt ruimte voor modernisering naar uw eigen smaak.
Kelder en Zolder: De woning beschikt over een kelder voor extra opslagruimte en een ruime zolder die kan worden ingericht naar wens. Dit biedt een uitstekende mogelijkheid voor een extra slaapkamer, hobbyruimte, of kantoor.

Buitenruimte:
De woning is beschikt over een ruime tuin, perfect voor kinderen om in te spelen, tuinieren, of het creëren van een gezellig terras voor zomerse barbecues en ontspanning.

Bent u op zoek naar een woning die u volledig naar uw eigen hand kunt zetten? Aarzel dan niet en plan vandaag nog een bezichtiging.

Neem contact op