Huis te koop

* 364000€

3 slaapkamers 155 vierkante meters

Immoweb code : 20158080
Immoweb code : 20158080
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
155 vierkante meters bewoonbare ruimte
482 vierkante meters grond

Omschrijving

Moderne nieuwbouwwoning op ruime percelen in Egem!

Laatste woning in afwerkingsfase te koop, wees er snel bij!

In Egem, deelgemeente van Pittem worden twee strakke nieuwbouw gezinswoningen gerealiseerd. De halfopen woningen liggen in een rustige, doodlopende straat in het centrum van Egem waardoor het er aangenaam wonen is. De gezinswoningen liggen op een uitstekende locatie met tal van winkels, supermarkten, ontspanningsmogelijkheden en scholen om de hoek. De woningen zijn ook perfect gelegen voor een maximale mobiliteit met verbindingen naar de E403 en op 5 minuten van stad Tielt en het centrum van Pittem.

De koppelbouw heeft een moderne stijl met inpandige garage en beschikt over een grote tuin. De woning bestaat uit een inkomhal met gastentoilet en een ruime lichtrijke leefruimte met open keuken. Aansluitend is er een praktische berging met wasplaats die toegang biedt tot de inpandige garage. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, een apart toilet en een volledig uitgeruste badkamer met dubbele wastafel, ligbad en inloopdouche. Verder heb je nog een handige bergruimte.

Deze energiezuinige woning is voorzien van vloerverwarming en de nodige zonnepanelen, zodat ze voldoet aan E-peil 30 (BEN-woning), alsook een aangelegde tuin (oprit, ingezaaid gras, terras, tuinafsluiting)!

De vraagprijs is exclusief bijkomende kosten.
Voor meer info of een bezoek, contacteer Frank via [email protected] of 0475 45 28 78.

Neem contact op