Huis te koop

495000€

5 slaapkamers 278 vierkante meters

Immoweb code : 11484605
Immoweb code : 11484605

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
278 vierkante meters bewoonbare ruimte
493 vierkante meters grond

Omschrijving

Gerenoveerde gezinswoning met 5 slaapkamers te Eernegem

Deze gerenoveerde gezinswoning (2017) is gelegen langs de Oostendesteenweg die een verbinding vormt tussen Torhout en Oostende. Diverse winkels, horecazaken en openbaar vervoer liggen in de nabije omgeving.

Men komt de woning binnen via de inkomhal die toegang biedt tot de woonkamer, alsook een aparte multifunctionele ruimte die op vandaag als bureau is ingericht. De lichtrijke woonkamer met royale tussenruimte geeft toegang tot de open keuken en een zonnige eetkamer met zicht op de gezellige tuin.
De keuken is volledig geïnstalleerd met elektrische oven, inductiekookplaat, dampkap, koelkast, spoelbak en vaatwasmachinee. De eetkamer verleent tevens toegang tot de uiterst praktische wasplaats met ingemaakte kasten. Via deze ruimte kunt u naar de dubbele garage/opslagruimte met sectionale poort.
Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers, de badkamer voorzien van inloopdouche, ligbad en dubbele wastafel. Als kers op de taart bevindt zich hier ook een dressing, voorzien van ingemaakte kasten. Vervolgens op de tweede verdieping is de tot in de nok uitgewerkte masterbedroom en een 4e slaapkamer.
De tuin bestaat enerzijds uit terras met opbouwzwembad en anderzijds uit grasveld. Deze is volledig omheind en voorzien van de nodige bergruimte.
De centrale verwarming op aardgas, alsook 2 pelletkachels voorzien de woonst van de gewenste temperatuur. Zonnepanelen met een vermogen van 6000 kWh ontbreken hier niet.

Klinkt dit als muziek in uw oren? Neem dan contact op voor een v…

Neem contact op