Huis te koop

389000€

3 slaapkamers 144 vierkante meters

Immoweb code : 20011623
Immoweb code : 20011623

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
144 vierkante meters bewoonbare ruimte
340 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Instapklare BEN- woning in gloednieuwe wijk

Deze moderne en energiezuinige BEN-woning is gelegen in een nieuwe, rustige woonwijk aan een zijstraat van de Akkerbeekstraat, net buiten het centrum van Eernegem. Het huis, gebouwd in 2021, is ontworpen met aandacht voor hedendaags comfort en energie-efficiëntie.

Bij binnenkomst op het gelijkvloers vind je een ruime inkomhal met een apart toilet. De leefruimte is licht en ruim en omvat een open, volledig uitgeruste keuken met aansluitend een praktische berging. De vloerverwarming op deze verdieping zorgt voor een aangename warmte. Op de bovenverdieping zijn er drie ruime slaapkamers, perfect voor gezinnen of als extra ruimte voor bijvoorbeeld een thuiskantoor. De badkamer is voorzien van een lavabomeubel en een ligbad-douche combinatie.Op de bovenverdieping zijn er drie ruime slaapkamers, perfect voor gezinnen of als extra ruimte voor bijvoorbeeld een thuiskantoor. De badkamer is voorzien van een lavabomeubel en een ligbad-douche combinatie. Ook is er een apart toilet en een handige berging/technische ruimte.
De woning is niet alleen comfortabel, maar ook bijzonder energiezuinig dankzij de 6 zonnepanelen en bijhorende dak-,muur & vloerisolatie heeft het een lage EPC-score van slechts 29 kWh/m² (E16). Buiten biedt de woning een ruime oprit en carport voor meerdere wagens en een mooi aangelegde tuin, ideaal voor ontspanning en buitenactiviteiten. *Verkoop onder registratierechten*

Neem contact op