Huis te koop

579500€

3 slaapkamers 189 vierkante meters

Immoweb code : 20149880
Immoweb code : 20149880

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
189 vierkante meters bewoonbare ruimte
448 vierkante meters grond

Omschrijving

Unieke woonst in Molenveldwijk te Edegem te koop

Gelegen in de gegeerde Molenveldwijk van Edegem, biedt deze instapklare woning jou de unieke kans voor een comfortabele en rustig gelegen nieuwe thuis.

Met uitstekende verbindingen naar Antwerpen, Mechelen, Gent en Brussel is dit de ideale locatie die een rustige omgeving wensen zonder in te boeten op bereikbaarheid.

Deze halfopen bebouwing bevindt zich in een enkelrichtingstraat, wat zorgt voor minimale verkeersdrukte en een veilige, rustige omgeving.

De woning zelf beschikt over een grootperceel met een West-georiënteerde tuin, perfect voor zonnige namiddagen en avonden in volle privacy.

De woning heeft een ruime bewoonbare oppervlakte en een goed doordachte indeling, ideaal voor gezinnen...

Het gelijkvloers herbergt een moderne keuken met eetplaats, die indrukwekkend zich heeft op de grote tuin dankzij de raampartij van 2 verdiepingen hoog… wauw, wat een lichtinval ! Genieten staat hier centraal, je zal hier zeker vele gezellige avondjes met familie of vrienden doorbrengen…

Verder zijn er twee garages, waarvan één inpandig, en maar liefst vijf extra parkeerplaatsen, wat parkeerproblemen tot het absoluut verleden laat behoren.

Op de eerste verdieping vind je een ruime leefruimte van die mede baadt in het natuurlijke licht dankzij de prachtige verdiepingshoge glaspartij aan de achtergevel.

Op de tweede verdieping liggen de drie slaapkamers. De recent vernieuwde badkamer met inloop regendouche maakt het plaatje compleet.

De woning is e...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op