Huis te koop

345000€

3 slaapkamers 153 vierkante meters

Immoweb code : 20053686
Immoweb code : 20053686

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
153 vierkante meters bewoonbare ruimte
288 vierkante meters grond

Omschrijving

Te renvoren woning (3 slpks) op TOP locatie in Elsdonk Ed...

VERKOCHT onder opschortende voorwaarden !!!
U vindt niet wat U zoekt of U bent weer eens net te laat ? Al gehoord van AANKOOPBEGELEIDING ? Onze unieke SUCCESformule heeft al veel kopers en verkopers tijd, energie en kosten bespaard !
Maak een vrijblijvende afspraak voor een gesprek via [email protected] of 0489/069.000
Heeft U nog interesse voor deze woonst? Zend ons dan ook zeker uw contactgegevens, indien de verkoop toch niet zou doorgaan zullen we U contacteren voor een bezoek ter plaatse.

U droomt ervan om in de Elsdonkwijk van Edegem te wonen en u wilt de handen wel uit de mouwen steken om zelf uw stempel te drukken op uw thuis?

Kom dan zéker eens kijken naar de mogelijkheden van deze half open bebouwing met gezellige tuin !

We parkeren de wagen op de oprit of in de garage, eenmaal de trap op, komen we uit in een ruime inkomhal met gastentoilet. Vanuit de leefruimte heeft u een prachtig zicht over de toegang tot één van de mooiste straten van de Elsdonkwijk.

De keuken kunnen we definiëren als half open, deze is achteraan de woning gelegen en bestaat uit keukenkasten, een kookvuur met dampkap, een houten werkblad en een gootsteen.

Boven ontdekken we twee ruime en een kleinere slaapkamer, verder is er nog een badkamer die is uitgerust met een ligbad, lavabo en toilet. De bergingszolder kan niet dienen als slaapkamer maar eerder als speelzolder of opslagruimte.

De woning is volledig onderkelderd, hier vinden we dan ook d...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op