Huis te koop

Richtprijs 850000€

6 slaapkamers 300 vierkante meters

Immoweb code : 11434473
Immoweb code : 11434473

Overzicht

6 slaapkamers
3 badkamers
300 vierkante meters bewoonbare ruimte
4790 vierkante meters grond

Omschrijving

Villa te koop met zwembad in Durbuy

ERA B-lux is verheugd om u deze prachtige villa voor te stellen, geschikt voor maximaal 12 personen. De villa bevindt zich in een van de meest gewilde woonwijken van Durbuy, in het hart van het Bellevue-domein, op slechts 6 km van het stadscentrum met zijn diverse restaurants en toeristische attracties.
Deze uitzonderlijke woning beschikt over een schitterend verwarmd zwembad. Daarnaast kunt u genieten van een sauna, een stoomdouche en een bubbelbad voor maximale ontspanning, terwijl u profiteert van hoogwaardige energievoorzieningen dankzij de fotovoltaïsche panelen.
De volledig omheinde tuin is ideaal gelegen en biedt totale privacy zonder enig direct zicht op de buren. Gelegenop een perceel van 50 are, biedt deze residentie een adembenemend uitzicht. Met een oppervlakte van 300 m² heeft het in 2017 een volledige renovatie ondergaan, waardoor een moderne en comfortabele leefomgeving is gecreëerd.
Het energieattest van de woning, EPC, bevindt zich in categorie B, wat getuigt van het lage energieverbruik, en voldoet bovendien aan de geldende elektrische normen.
Geïnteresseerd? Aarzel niet om contact op te nemen met ERA B-lux op 084/311 888.

Neem contact op