Huis te koop

360000€

3 slaapkamers 118 vierkante meters

Immoweb code : 20054957
Immoweb code : 20054957

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
118 vierkante meters bewoonbare ruimte
1374 vierkante meters grond

Omschrijving

***OPTIE-OPTIE***
Honesty presenteert deze onlangs gerenoveerde vakantiewoning, gelegen in het Golfdomein van Durbuy.

Gelegen op een perceel van 1374 m², biedt deze woning een rustige en groene omgeving, grenzend aan hole 8 van de golfbaan. Het domein heeft ook een mooi zwembad dat gratis toegankelijk is voor alle bewoners.

De begane grond beschikt over een inkomhal, een toilet, een berging, een volledig uitgeruste keuken die open is naar de eetkamer en de woonkamer, voorzien van een nieuwe pelletkachel. De grote ramen bieden een prachtig uitzicht op de beboste tuin en geven toegang tot een mooi op het zuiden gelegen terras uitgerust met een zonnescherm van 6 meter.

Op de tuinverdieping bevinden zich 3 ruime, volledig ingerichte slaapkamers, waarvan twee toegang geven tot een tweede terras van 25 m², een badkamer met douche en bad, een extra toilet en berging.

De woning ligt dicht bij wandelroutes, fietspaden, mountainbike- en kajakactiviteiten, Durbuy adventure, evenals de steden Durbuy, Hotton, La Roche en Marche. De omgeving biedt ambachtelijke markten, een breed scala aan eetgelegenheden, een treinstation en diverse supermarkten op minder dan 2 km.

Voordelen: gelegen op slechts 1u30 uur van Brussel en Luxemburg, EPC C, zonnepanelen, geen werkzaamheden. Mogelijkheid om een garage te huren.

Mis deze unieke kans niet om eigenaar te worden van een prachtig huis, klaar om in te trekken, in een van de meest gewilde omgevingen van de regio!
Mogelijkheid om volledig gemeubi

Neem contact op