Huis te koop

199000€

2 slaapkamers 90 vierkante meters

Immoweb code : 20138725
Immoweb code : 20138725

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
90 vierkante meters bewoonbare ruimte
162 vierkante meters grond

Omschrijving

Te renoveren eengezinswoning op centrale locatie in Duffel

Te renoveren eengezinswoning op centrale locatie in Duffel

Ligging:
Hier hebben we een top locatie. Verschillende winkels, scholen, parken en openbaar vervoer liggen op wandelafstand en daarenboven hebben we belangrijke verbindingswegen in de buurt, zoals de E19 Antwerpen - Brussel, de verbindingsbaan tussen Duffel en Lier en tussen Duffel en Mechelen.

Omschrijving:
U betreedt de woning via een inkomhal die toegang biedt tot de ruime woonkamer met open keuken. In de keuken bevindt zich een berging. Op het gelijkvloers is er een badkamer op heden uitgerust met een ligbad, wastafel en een toilet. Via de trap kan u de tweede verdieping bereiken. Op de tweede verdieping vindt u twee volwaardige slaapkamers en een polyvalente kamer. De zolder kan dienst doen als opbergruimte, kleedkamer of bureau. Achter de woning bevindt zich een zuid-west tuin.

Maak snel een afspraak!

EPC 757 kWh/m²j - label F - Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: https://energiesparen.be/renovatieverplichting.
Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.
opgegeven oppervlakten zijn louter indicatief

Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op