Huis te koop

265000€

4 slaapkamers 142 vierkante meters

Immoweb code : 20098251
Immoweb code : 20098251

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
142 vierkante meters bewoonbare ruimte
143 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Op te frissen woning te Duffel

In het centrum van Duffel-West, vinden we deze gezellige, te moderniseren woning terug.

De woning heeft een diepe inkomhal met een verbinding naar de open woonkamer, eetplaats en keuken. Achterliggend is er een wasruimte met afzonderlijk toilet en een mooie, lichtrijke veranda, met van daaruit de toegang naar de onderhoudsvriendelijke tuin.

Op de eerste verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers. Bovendien is er een achterbouw gerealiseerd met daarin een bureauruimte en een badkamer met douche. Via de vaste trap naar de tweede verdieping komt men in de af te werken zolder met daarbij ruimte voor 1 of 2 slaapkamers. Momenteel zijn er voor de verwarming enkel gaskachels voorzien.

Mits opfrissing kan er van deze woning een gezellige thuis worden gemaakt, gunstig gelegen nabij de op- en afritten van de E19 en nabij het dorpscentrum van Duffel. Winkels, scholen en kinderopvang zijn op wandel- en fietsafstand te bereiken.

Pandenjagers is een transparant vastgoedkantoor waarbij de kopers een vaste commissie van 10.000 euro (incl. BTW) bovenop de vraagprijs betalen. Zo kennen kopers duidelijk de kosten en de werkelijke waarde van hun aankoop. Dit verschilt van traditionele makelaars die de commissie verbergen in een te hoge verkoopprijs.

Renovatieplicht: binnen de 5 jaar moet het EPC naar label D of beter gebracht worden. Na het installeren van een moderne CV-installatie zal de EPC 378 kWh/m2 jaar bedragen.

Interesse? Contacteer ons via 015/677.000 of [email protected].

Neem contact op