Huis te koop

575000€

4 slaapkamers 256 vierkante meters

Immoweb code : 20065609
Immoweb code : 20065609

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
256 vierkante meters bewoonbare ruimte
2282 vierkante meters grond

Omschrijving

Laagbouwvilla gelegen op een Prachtig Zuid Perceel 2282 m2

Ontdek deze charmante laagbouwvilla uit de jaren 50 (laatst gerenoveerd in 1983) aan de Mechelsebaan 47 in Duffel, ideaal gelegen tussen Mechelen en Lier en met een vlotte bereikbaarheid van Antwerpen en Brussel. Dit statige huis, ver weg van de straat, biedt ultieme privacy en comfort op een royaal perceel van 2282 m², met een indrukwekkende breedte van 32 meter. Dankzij de zuid/zuid-oost oriëntatie kunt u de hele dag genieten van de zon in de prachtige, biodiverse tuin die volledige privacy biedt zonder inkijk.

Deze woning combineert elegantie met functionaliteit, en biedt een comfortabele leefomgeving perfect voor een gezin, gastenverblijf en mensen die van thuis uit werken met drie ruime slaapkamers en één kleinere. Op de begane grond vindt u naast een ruime leefruimte een bureau of extra slaapkamer, welke nog enige afwerking vereist, wat u de mogelijkheid biedt om deze naar eigen smaak in te richten.
De woning is deels onderkelderd, met zowel een keldergedeelte als een kruipruimte, en biedt bovendien een handige zolderberging voor extra opslag. De verwarming op gas met een efficiënte condensatieketel (2019) en het EPC C-label zorgen voor een comfortabele en vrij energiezuinige leefomgeving. De houthaard in de leefruimte geeft een extra gezellige touch aan het pand. De woning is asbestvrij.

Deze charmante villa combineert stijl, ruimte en privacy op een unieke locatie met potentieel tot uitbreiding of renovaties. Het biedt een ideale balans tussen een rustige, groene

Neem contact op