Huis te koop

165000€

3 slaapkamers 94 vierkante meters

Immoweb code : 20016309
Immoweb code : 20016309

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
94 vierkante meters bewoonbare ruimte
105 vierkante meters grond

Omschrijving

Te renoveren woning met 3 slpkrs in Duffel

Op een uitstekende locatie te Duffel bevindt zich deze te renoveren woning met 3 slaapkamers en tuin. U geniet hier zowel van een aangename ligging, vlakbij winkels, eet-en drankgelegenheden, scholen en het openbaar vervoer als van een uitstekende bereikbaarheid vlakbij belangrijke invalswegen. 

We betreden de woning via de inkomhal. De leefruimte biedt tal van mogelijkheden en kunt u inrichten tot een gezellige zithoek en een aparte eetplaats. Verder is er nog een keuken en badkamer aanwezig op het gelijkvloers. Via een vaste trap bereikt u de nachthal op de eerste verdieping. Deze geeft ons toegang tot 3 slaapkamers. Verder is deze woning deels onderkelderd. In de zuidoost georiënteerde tuin kunt u in alle rust en privacy genieten van het mooie weer.

U bent verplicht om deze woning binnen de 5 jaar na aankoop grondig energetisch te renoveren tot minimum EPC-label D.

Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een te renoveren woning met 3 slaapkamers en gezellig tuintje in Duffel. Contacteer ons op het nummer 0497 14 67 97 voor meer informatie of neem een kijkje op www.boonstravastgoed.be. 

Bijzonderheden: 
- 3 slaapkamers
- Uitstekende locatie
- Zuidoost georiënteerde tuin

Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op