Huis te koop

3 slaapkamers 245 vierkante meters

Immoweb code : 11421239
Immoweb code : 11421239

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
245 vierkante meters bewoonbare ruimte
1072 vierkante meters grond

Omschrijving

Recente BEN-woning (E-peil 8) met stijl en comfort in Duffel

Ontdek deze prachtige open bebouwing, gebouwd in 2017, gelegen op een goede locatie in Duffel. Deze moderne woning biedt een perfecte combinatie van comfort, stijl en praktische ligging. Winkels, scholen en de E19 zijn slechts enkele minuten verwijderd, waardoor je altijd uitstekend verbonden bent.

Bij binnenkomst via de overdekte voordeur, word je verwelkomd in een ruime inkomhal met een handig gastentoilet. Een stijlvolle glazen deur leidt je naar de riante leefruimte met een open keuken. Deze kwalitatieve keuken is voorzien van een centraal keukeneiland en alle moderne toestellen die je nodig hebt. Het keukeneiland bevordert de interactie met de rest van de leefruimte, waardoor koken een sociale activiteit wordt.

De grote schuiframen in de leefruimte zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht en bieden directe toegang tot de tuin en het terras. Hier kun je genieten van gezellige buitenmomenten bij mooi weer. Aan de keuken grenst een praktische berging en een ruime inpandige garage. De berging is voorzien van alle nodige aansluitingen om een koelcel te installeren.

Via de trap in de leefruimte bereik je de bovenverdieping. De nachthal geeft toegang tot drie ruime slaapkamers, waaronder een luxueuze master bedroom met aparte dressing en badkamer. De twee andere slaapkamers delen een eigen badkamer en dressing, wat zorgt voor extra comfort en privacy.

Deze woning is uitgerust met vloerverwarming en airconditioning, waarbij de temperatuur aut

Neem contact op