Huis te koop

1190000€

6 slaapkamers 396 vierkante meters

Immoweb code : 20078255
Immoweb code : 20078255

Overzicht

6 slaapkamers
2 badkamers
396 vierkante meters bewoonbare ruimte
963 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Schitterend, volledig gerenoveerd huis met 6 slaapkamers

Ontdek deze prachtige woning in Drogenbos, aan de rand van Linkebeek, waar comfort en moderniteit samenkomen op een enorme oppervlakte van 396 m² (EPC) en een ruim perceel van 9 are.

Deze woning, volledig gerenoveerd in 2024, biedt 6 prachtige slaapkamers, allemaal ontworpen met minutieuze aandacht voor detail om een ongeëvenaarde levenskwaliteit te bieden. Als je binnenkomt, word je begroet door lichte en luchtige leefruimtes met hoogwaardige afwerking. De ruime woonkamer heeft grote ramen, wat een warme en uitnodigende sfeer creëert.

Je kunt ook genieten van een gezellige ruimte met een open haard. De keuken is uitgerust met elegante eenheden en apparatuur van topklasse.

Het biedt directe toegang tot het terras, ideaal om buiten te eten en te ontspannen met familie en vrienden. De buitenkant van het pand is al even indrukwekkend, met een prachtige, perfect onderhouden tuin, compleet met een prachtige eeuwenoude treurwilg die een vleugje sereniteit toevoegt. Perfect voor kinderen, huisdieren of gewoon om te genieten van de rust en stilte.

Het huis heeft ook een garage. Het huis heeft een aparte ingang, met twee grote kamers, ideaal voor professioneel gebruik. Dit huis heeft gemakkelijk toegang tot plaatselijke voorzieningen, scholen en openbaar vervoer, maar ligt toch in een rustige omgeving.

Onmiddelijk beschikbaar.

Neem contact op