Huis te koop

422000€

3 slaapkamers 221 vierkante meters

Immoweb code : 20264426
Immoweb code : 20264426

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
221 vierkante meters bewoonbare ruimte
606 vierkante meters grond

Omschrijving

Welkom in Paulina Park, de unieke woonomgeving in Lanklaar.

In het verlengde van de Dr. Lenstralaan worden in de eerste fase 8 open woningen gerealiseerd. Hier kan je luxueus wonen op een aangename verkaveling, rustig gelegen nabij de Zuid-Willemsvaart en aan het Nationaal Park. Je hebt zowel de keuze uit een moderne of landelijke bouwstijl. Elke woning wordt kwalitatief en met vakmanschap afgewerkt, inclusief tuinaanleg en carport.
Deze woning heeft een landelijke bouwstijl en is volledig af te werken naar eigen keuze.

Woning Lot 8 is als volgt ingedeeld:
- Op het gelijkvloers komen we binnen in de ruime inkomhal, waar er direct een praktische vestiaire voorzien is voor het opbergen van jassen en schoenen. Het aparte toilet biedt extra gemak voor gasten. Vanuit de hal stap je binnen in een lichte en open leefruimte, waar een moderne keuken uitnodigt tot gezellige diners en familiebijeenkomsten. De grote ramen bieden een prachtig uitzicht op de ruime tuin, waar je in alle rust kunt ontspannen.
- Op de eerste verdieping wacht een oase van rust: drie ruime slaapkamers waar ieder gezinslid zijn eigen plekje vindt. De grote badkamer is perfect voor een ontspannen moment na een lange werkdag. Ook hier is een apart toilet voorzien in de nachthal.
- En de mogelijkheden stoppen hier niet. Dankzij de reeds geïnstalleerde vaste trap naar de zolderverdieping is er veel potentieel om een royale vierde slaapkamer te creëren, een perfecte ruimte voor een thuiskantoor, hobbykamer, o

Neem contact op