Huis te koop

410000€

3 slaapkamers 225 vierkante meters

Immoweb code : 20264422
Immoweb code : 20264422

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
225 vierkante meters bewoonbare ruimte
408 vierkante meters grond

Omschrijving

Welkom in Paulina Park, de unieke woonomgeving in Lanklaar.

In het verlengde van de Dr. Lenstralaan worden in de eerste fase 8 open woningen gerealiseerd. Hier kan je luxueus wonen op een aangename verkaveling, rustig gelegen nabij de Zuid-Willemsvaart en aan het Nationaal Park. Je hebt zowel de keuze uit een moderne of landelijke bouwstijl. Elke woning wordt kwalitatief en met vakmanschap afgewerkt, inclusief tuinaanleg en carport.

Woning Lot 11 is als volgt ingedeeld:
- Op het gelijkvloers komen we binnen in de ruime inkomhal, waar er direct een praktische vestiaire voorzien is voor het opbergen van jassen en schoenen. Het aparte toilet biedt extra gemak voor gasten. Vanuit de hal stap je binnen in een lichte en open leefruimte, waar een moderne keuken uitnodigt tot gezellige diners en familiebijeenkomsten. De grote ramen bieden een prachtig uitzicht op de ruime tuin, waar je in alle rust kunt ontspannen.
- Op de eerste verdieping wacht een oase van rust: drie ruime slaapkamers waar ieder gezinslid zijn eigen plekje vindt. De grote badkamer is voorzien van elle comfort. Ook hier is een apart toilet voorzien in de nachthal.
- En de mogelijkheden stoppen hier niet. Dankzij de reeds geïnstalleerde vaste trap naar de zolderverdieping is er veel potentieel om een royale vierde slaapkamer te creëren, een perfecte ruimte voor een thuiskantoor, hobbykamer, of een luxe master suite. De woning biedt eindeloze mogelijkheden voor comfort en groei, helemaal afgestemd op jouw wens

Neem contact op