Huis te koop

449000€

4 slaapkamers 287 vierkante meters

Immoweb code : 20225910
Immoweb code : 20225910

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
287 vierkante meters bewoonbare ruimte
217 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime woning 4 slpks, 2 terrassen, tuin en oprit 2 wagens

Deze ruime, recente en energiezuinige woning werd afgewerkt in 2017 en omvat: op het gelijkvloers: inkomhal met toilet en vestiairekast - ruime, lichtrijke leefruimte en eetplaats met parketvloer en toegang tot het terras (+- 17 m²) met mooi zicht op de tuin - volledig ingerichte keuken met ontbijthoek.
Op de eerste verdieping bevindt zich de master bedroom (+- 16m²) met dressing (+-8m²) eveneens met parketvloer - de design badkamer met ligbad, inloopdouche en lavabomeubel - tweede toilet - douchekamer met inloopdouche en lavabomeubel - de kinderkamer van +-11m².
Op de tweede verdieping bevinden zich nog 2 ruime slaapkamers (+-16m² en +- 15m²).
De kelderverdieping omvat 2 provisiekelders en een multifunctionele ruimte van +- 37m² met toegang tot het terras (+- 26m²) en de tuin. Deze ruimte biedt vele mogelijkheden en kan gebruikt worden als atelier, bureel, hobby/sportkamer, tweede leefruimte,...
De gezellige tuin met ruim terras zijn toegankelijk via zowel de leefruimte als de kelderverdieping.
Oprit voor 2 wagens.
Zeer gunstig EPC: klasse B, geen renovatieplicht. Condenserende cv-ketel op aardgas. Ramen met dubbele beglazing.
Gunstig gelegen in een residentiële buurt en in directe omgeving van winkels, scholen, openbaar vervoer en belangrijke verbindingswegen (N8, RO).
Op zoek naar een ruime, energiezuinige woning in nabijheid van alle faciliteiten? Contacteer ons dan snel: Het Woonburo: 02/582.55.83 - [email protected] - www.hetwoonburo.be

Neem contact op