Huis te koop

499000€

6 slaapkamers 286 vierkante meters

Immoweb code : 20262232
Immoweb code : 20262232

Overzicht

6 slaapkamers
2 badkamers
286 vierkante meters bewoonbare ruimte
1535 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime woning met inpandige garage op 1535m² gelegen te Keiem

Ontdek deze prachtige woning in het pittoreske Keiem, een degelijke woning die ruimte en comfort combineert. Deze ruime woning, gelegen op een perceel van 1535m², biedt een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 286m². Het is de ideale plek voor wie op zoek is naar een comfortabele thuis of een ruime vakantiewoning.

Indrukwekkende Buitenruimte

Bij aankomst hebben we een automatische poort die toegang biedt tot een ruime garage van 38m². De woning beschikt over een groot terras van 100m², dat in 2013 volledig is vernieuwd en voorzien van prachtige Asian Blue geschuurde tegels. Hier kunt u in alle rust genieten van zonnige dagen en gezellige avonden. Bovendien is er een vergunde veranda van 25m², perfect om het hele jaar door van uw tuin te genieten.

Hoogwaardige Afwerking

Binnenin de woning treft u een afwerking van hoog niveau aan, uitgevoerd met klassevolle materialen. Alle vensters zijn in 2013 vernieuwd en voorzien van superisolerend glas met een U-waarde van 1.1, wat bijdraagt aan een aangenaam binnenklimaat en lagere energiekosten. De windluiken zijn van binnenuit te bedienen.

Efficiënte Energievoorziening

De woning is uitgerust met een moderne mazoutbrander van het merk Oertli, waardoor u verzekerd bent van een efficiënte warmtevoorziening. In de sfeervolle leefruimte vindt u een witstenen open haa

Neem contact op