Huis te koop

499000€

5 slaapkamers 211 vierkante meters

Immoweb code : 20161478
Immoweb code : 20161478

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
211 vierkante meters bewoonbare ruimte
803 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime, instapklare woning met veel mogelijkheden

Welkom in de groene deelgemeente van Diest, Molenstede! Langs de Broekstraat, kan je deze instapklare en uitzonderlijk ruime woning terugvinden. De vrijstaande woning is gelegen op een perceel van iets meer dan 8 are, op een boogscheut van oprit autosnelweg en met alle voorzieningen binnen handbereik. Ook het treinstation en openbaar vervoer zijn vlakbij.

Ben je op zoek naar een ruime en instapklare woning met tal van mogelijkheden? Deze veelzijdige woning, gebouwd in 2004 en uitgebreid in 2011, biedt met zijn 211m² bewoonbare oppervlakte een zee van ruimte. Het pand beschikt bovendien over twee voordeuren, waardoor het perfect geschikt is voor een praktijkruimte voor vrije beroepen (parkeerplaatsen voor de deur zijn reeds vergund), extra leefruimte, als kangoeroewoning... Kortom: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Het huis omvat onder meer een lichtrijke leefruimte met voldoende plaats voor zowel een gezellige zithoek als een eetplaats, een open, geïnstalleerde keuken en de inkomhal met gastentoilet en vaste trap naar de eerste verdieping. Daar vind je de 5 volwaardige slaapkamers, de doorloopdressing en de badkamer ingericht met douche, lavabo, ligbad en toilet.
Je beschikt bovendien over een handige berging, een inpandige garage en een carport voor 2 wagens: ideaal voor opslag en comfort. De tuin, met terras, biedt veel privacy.

Verder is ook de energiezuinigheid uitstekend met een energielabel B en voldoet de elektriciteit aan alle normen.
Deze woning biedt alle ruimte

Neem contact op