Huis te koop

670000€

4 slaapkamers 255 vierkante meters

Immoweb code : 20231599
Immoweb code : 20231599

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
255 vierkante meters bewoonbare ruimte
608 vierkante meters grond

Omschrijving

BEN Open bebouwing mét dubbele garage en afz. extra garage

Bent U op zoek naar een hedendaagse (bouwjaar 2020), energiezuinige (EPC-A score 84 kWh/(m² jaar), E-peil: 47) gezinswoning met extra afzonderlijke buiten-garage/atelier (35 m²) en een laag energie-verbruik? Dan is deze open bebouwing met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 255 m² gelegen op een perceel van 6a 8ca de ideale opportuniteit voor U.
Tuin aan de linker-zijde van het perceel gelegen. Oprit aan de rechterzijde van het perceel gelegen. Groene vergezichten achteraan vanuit de leefruimte beschikbaar.
Dit pand werd gebouwd volgens de regels van de kunst en heeft de volgende indeling: Op het gelijkvloers is de inkomhal met afzonderlijk gasten-toilet, de ruime open leefruimte mét aansluitend de uitgeruste keuken, alsook de inpandige dubbele garage en de berging/wasplaats terug te vinden. Via de trap bereikt men de eerste verdieping waar 3 volwaardige slaapkamers terug te vinden zijn, alsook de volledig uitgeruste badkamer met aansluitend het boven-terras buiten. Op de tweede verdieping is de hobby-kamer of vierde slaapkamer met extra 'zolder-berging' terug te vinden. De troeven zijn: vloerverwarming, warmtepomp, zonnepanelen, regenwaterput, aluminium profielen met vliegenramen, elektriciteit en zonnepanelen CONFORM. Van de hoogdagen genieten doet U in de aangelegde tuin. Attesten beschikbaar op: www.arthur.be. Wenst u meer info of een GRATIS SCHATTING? Stedenbk. Inl. in aanvraag. Contacteer Dieter van Immo Arthur via [email protected] of 052/46.00.00.

Neem contact op