Huis te koop

328000€

4 slaapkamers 146 vierkante meters

Immoweb code : 20214080
Immoweb code : 20214080

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
146 vierkante meters bewoonbare ruimte
160 vierkante meters grond

Omschrijving

Luxe uitgeruste energiezuinige woning + garage + terras

Luxe uitgeruste energiezuinige woning + garage + terras.
Pure troeven: lucht-lucht warmtepompen, zonnepanelen + thuis-batterij, geboorde grondwaterput voor wasmachine/wassen wagen, span-plafonds, luifel, PVC dubbele beglazing en elektrische rolluiken, lichtkoepels met zonnewering, veluxen met rolluiken en vliegengaas, etc.
Bent U op zoek naar een ideale gezinswoning(starterswoning) die is afgewerkt met déluxe en hoogwaardige materialen? Dan is dit aanbod een absolute voltreffer voor U.
Op het gelijkvloers kan men de inkomhal met glazen deur, de gezellige leefruimte, uitgeruste keuken (met o.a. SMEG inductie vuur en Quooker kraan), de totaal vernieuwde badkamer (inloopdouche) en het gastent-toilet terugvinden. Verder kan men op het gelijkvloers de overdekte veranda met luifel en pellet-kachel, alsook de binnenkoer/terras met aansluitend de afzonderlijke garage/berging/wasplaats terugvinden. De garage is daarbij langs de achterkant van het perceel (via de Veldstraat) bereikbaar.
Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers terug te vinden. Eveneens zijn er op de tweede verdieping ook 2 kleinere kamers terug te vinden.
Het verwarmen van de woning gebeurt met hedendaagse lucht-lucht warmtepompen + pellet-kachel.
Uw rollend materiaal parkeren doet U in de garage die langs de achterkant van het pand bereikbaar is. Prachtig aanbod!
Attesten op: www.arthur.be. Wenst u meer info of een GRATIS SCHATTING? Contacteer Dieter van Immo Arthur Segers via [email protected] of 052/46.00.00.

Neem contact op