Huis te koop

340000€

2 slaapkamers 131 vierkante meters

Immoweb code : 20150068
Immoweb code : 20150068

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
131 vierkante meters bewoonbare ruimte
426 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 01/03/2025

Omschrijving

IN OPTIE - Deze deels gerenoveerde gezinswoning met kleine werken is een TOP aanbod op de markt waarbij de woning nog naar eigen smaak te finaliseren is.
Dé troef bij uitstek is dat het pand achteraan beschikt over maar liefst 2 garages. 10 zonnepanelen geïnstalleerd! Betonnen welving.
Voldoende parkeergelegenheid voor uw voertuigen op de oprit of achteraan de woning beschikbaar. De 'grote' renovatie-werken zijn reeds gedaan.
Het gelijkvloers beschikt over een inkomhal, volwaardige leefruimte met aansluitend de nieuwe uitgeruste keuken. Bergkelder voorhanden.
Op de eerste verdieping bevinden er zich 2 zéér ruime slaapkamers en de totaal vernieuwde badkamer. Verder bestaat de mogelijkheid om de woning uit te breiden door de zolder in te richten naar een ware hobby-kamer of master-bedroom. De wasplaats/berging en het gasten-toilet is in de achtergelegen garage voorzien. Reeds voorziene hedendaagse renovaties: bezet-werken, elektriciteit, plaatsen PVC-raamprofielen doorheen de woning, plaatsen nieuwe keuken en badkamer, vloeren beneden, laminaat, enz. De woning is goed geïsoleerd, doch halen we een E-score gezien er op heden (nog) geen verwarmingsinstallatie in het pand aanwezig is.Tuin beschikbaar om te genieten van de zonnige dagen. De woning is uiterlijk (of sneller) beschikbaar vanaf 01/03/2025. De stedenbk. inlichtingen zijn in aanvraag. Attesten te downloaden op: www.arthur.be. Wenst u meer info of een GRATIS SCHATTING? Contacteer Dieter van Immo Arthur Segers via info

Neem contact op