Huis te koop

315000€

3 slaapkamers 129 vierkante meters

Immoweb code : 20148356
Immoweb code : 20148356

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
129 vierkante meters bewoonbare ruimte
311 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 01/03/2025

Omschrijving

Instapklare woning mét ruime afzonderlijke garage (30 m²).

Instapklare woning mét ruime garage. In een kindvriendelijke en rustgevende woon-wijk in Baasrode, gelegen pal bij vlotte verbindingswegen naar zowel Dendermonde als Buggenhout, vindt u deze woning terug. De grondoppervlakte bedraagt 3a 11ca en de bewoonbare oppervlakte bedraagt 129 m².
De troef bij uitstek is de afzonderlijk gebouwde garage van 30 m²! Uw rollend materieel/voertuigen parkeren kan U op uw privatieve en afgesloten terrein/eigendom. Het gelijkvloers beschikt over een inkomhal, volwaardige leefruimte (zit- en eethoek) met aansluitend de afzonderlijk uitgeruste keuken (met doorkijk-muur), wasplaats/berging en het afzonderlijk gasten-toilet. Op de eerste verdieping bevinden zich 2 volwaardige slaapkamers en de badkamer. De tweede verdieping wordt momenteel gebruikt als opberg-zolder maar kan eveneens gebruikt worden als derde slaapkamer. Vaste trap voorhanden. Kelder aanwezig.
De woning (dak, vensters, profielen) is goed geïsoleerd (EPC attest te downloaden bij de publicatie van het pand op: www.arthur.be). Asbestveilig!
Mits het plaatsen van van een condensatieketel neemt men een energiezuinige sprong voorwaarts. Dorpstuin met grasperkje beschikbaar om te genieten van de zonnige hoogdagen.
De woning is uiterlijk (of sneller) beschikbaar vanaf 01/03/2025. De stedenbouwk. inlichtingen zijn in aanvraag. Attesten te downloaden op: www.arthur.be.
Wenst u meer info of een GRATIS SCHATTING? Contacteer Dieter van Immo Arthur Segers via [email protected] of 052/46.00.00.

Neem contact op