Huis te koop

395000€

1 slaapkamer 162 vierkante meters

Immoweb code : 20131525
Immoweb code : 20131525

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
162 vierkante meters bewoonbare ruimte
86 vierkante meters grond

Omschrijving

Op zoek naar een energiezuinig gerenoveerde woning (met commerciële mogelijkheden) gelegen aan de winkelstraat "Oude Vest" in Dendermonde?

De Oude Vest is een van de belangrijkste winkelstraten van Dendermonde, bekend om zijn diverse aanbod aan speciaalzaken en horecagelegenheden. Deze straat ligt in het centrum van de stad en vormt een verbinding tussen verschillende wijken, waardoor het een ideale locatie is voor zowel wonen als commerciële activiteiten.
Op loopafstand van de woning vindt u het bruisende stads- en winkelcentrum van Dendermonde, met zijn gezellige cafés, restaurants en bezienswaardigheden zoals het prachtige stadhuis en de eeuwenoude Onze-Lieve-Vrouwekerk. Daarnaast zijn er diverse scholen in de buurt, evenals gemakkelijk toegankelijk openbaar vervoer, waaronder het treinstation van Dendermonde dat directe verbindingen biedt naar steden als Brussel, Gent en Antwerpen.

Indeling:

De multifunctionele ruimte op de begane grond, momenteel in gebruik als eetgedeelte, is ideaal voor zelfstandigen die op zoek zijn naar een commerciële ruimte. Het grote raam aan de voorzijde biedt uitstekende mogelijkheden als etalage, waardoor uw zaak maximale zichtbaarheid heeft voor voorbijgangers. Verder is er een toilet, een moderne keuken, een kleine berging, een technische ruimte, en een inpandige garage met een elektrische sectionale poort die uitkomt op de Papiermolenstraat.

Op de eerste verdieping bevinden zich een ruime woonkamer, een bureauruimte en een extra kamer di

Neem contact op