Huis te koop

498700€

4 slaapkamers 219 vierkante meters

Immoweb code : 20014721
Immoweb code : 20014721

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
219 vierkante meters bewoonbare ruimte
1215 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Nieuwbouw met uitzonderlijke afwerking, 4 kamers!

4 van de 6 woningen REEDS VERKOCHT! In Baasrode vind je, op een perceel van liefst 12 are (lot 5 en 5b op bijgevoegd plan) deze magnifieke nieuwbouwwoning met 4 kamers en 2 badkamers. Indeling gelijkvloers: inkomhal, gastentoilet, zeer grote leefruimte met luxekeuken. Een extra bureauruimte is er vooraan, net als de inpandige garage en ruime berging. Op de verdieping bevinden zich 3 kamers (waarvan 1 met en-suite-badkamer) en een fantastische badkamer.

Deze prachtige nieuwbouwwoning heeft een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 219 vierkante meter. De keuken kan in deze woning nog gekozen worden door de koper.

De afwerking van deze nieuwbouwvilla is uitzonderlijk kwalitatief: echte stalen deuren, moderne Z-trappen, overal vloerverwarming (warmtepomp Daikin), luxueuze afwerking van alle ruimtes, zonnepanelen en alu-ramen. Oprit en terras zijn reeds aangelegd. Een grote troef is het fantastische weidse en groene uitzicht achteraan. Achteraan het perceel bevindt zich een voetweg van 1,5m breedte, langswaar men te voet of per fiets ook de eigendom kan bereiken.

EPB-wetgeving van toepassing. Verkoop deels onder registratierechten (op grond) en deels onder btw (op constructie). Bekijk hier de virtuele rondleiding: https://my.matterport.com/show/?m=RmtgU9duPYH

4 van de 6 nieuwbouwwoningen zijn al verkocht, snel zijn is dus de boodschap. Interesse? [email protected] of 052 690 691.

Neem contact op