Huis te koop

239000€

4 slaapkamers 191 vierkante meters

Immoweb code : 20006487
Immoweb code : 20006487

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
191 vierkante meters bewoonbare ruimte
96 vierkante meters grond

Omschrijving

Karaktervol herenhuis met buitenruimte en 4 ruime kamers

Bent u op zoek naar een karaktervol herenhuis met veel ruimte en  buitenruimte te Dendermonde? Lees dan zeker verder!

Sterke punten:
- Kelder
- Hoge plafonds en ruime kamers
- Buitenruimte
- 4 grote kamers en mogelijkheid tot 5/6de
- Recent schrijnwerk
- CV gas

Indeling:
- Kelder
- GVL: Via de inkomhal (5m²) wordt de ruime woonkamer (31m²) bereikt met in het verlengde de keuken (21m²). Achteraan de keuken bevindt zich nog een kleine gang die toegang biedt tot de overdekte buitenruimte (18m²). Links achteraan de woonkamer bevindt zich de trap naar de eerste verdieping alsook een aparte toiletruimte (1,5m²).
- 1steV: De centrale nachthal (12m²) geeft toegang tot de drie ruimeslaapkamers (15m², 15m² en 14m²), alsook tot de badkamer (11m²) uitgerust met douche, ligbad, dubbele lavabo in meubel en toilet.
- 2deV : Hier bevindt zich een zéér grote kamer van maar liefst 39m², met extra berging (2m²). Aan de andere kant van deze verdieping is er nog een zolderruimte (24m²) met vide die kan dienen als extra kamer of opslag.

Benieuwd naar wat deze woning te bieden heeft? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons en dan leiden wij u met plezier rond!

Op deze woning is de renovatieverplichting van toepassing. De koper is verplicht de woning binnen de 4 jaar energetisch te renoveren naar een label van minimaal D.

Mogelijkheid tot vermindering van de registratierechten van 2.800EUR.

Neem contact op