Huis te koop

* 469500€

3 slaapkamers 227 vierkante meters

Immoweb code : 11481759
Immoweb code : 11481759
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
227 vierkante meters bewoonbare ruimte
333 vierkante meters grond

Omschrijving

Nieuw te bouwen energiezuinige woning met inpandige garage

Bent u op zoek naar een energiezuinige woning met inpandige garage omgeven door rustgevende velden op een prachtig perceel van 332m² ? Dan is deze prachtige tweegevel woning binnenkort gebouwd door RDS Construct de woning die u zoekt. Dit pareltje beschikt over een functionele indeling en combineert comfort en duurzaamheid.
0p het gelijkvloers treffen we de hal met toilet, een lichtrijke leefruimte met openkeuken en aangrenzend een functionele berging. Op de eerste verdieping treffen we de master bedroom met dressing en eigen badkamer met bad. Verder nog twee 2 slaapkamers met doucheruimte. En toilet. De vaste trap naar boven biedt mogelijkheden voor extra opslagruimte of kan worden omgebouwd tot een extra hobbyruimte.
De woning is voorzien van vloerverwarming met modulerende warmtepomp lucht-water en zonnepanelen. Een regenwaterput van 7000l met aansluitpunt naar de wasmachine en toilet.
Er wordt gestreefd naar een E-peil 20 of lager, U geniet een korting van 50% op de roerende voorheffing gedurende de eerste 5 Jaar en dat is mooi meegenomen. De woning voldoet volledig aan de nieuwe normen, hier woon je energiezuinig.
Geniet in het zonnetje op je aangenaam terras in de zonnige tuin uitkijkend op groen.
Het treinstation van Sint Gillis ligt op 15 minuten wandelafstand of 5 min met de wagen.
Restaurants, winkels en een sportclub in de buurt.

Dit pand maakt deel uit van het project Project Vlietbergstraat woningen

Neem contact op