Huis te koop

275000€

5 slaapkamers 316 vierkante meters

Immoweb code : 11434832
Immoweb code : 11434832

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
316 vierkante meters bewoonbare ruimte
Virtueel bezoek

Omschrijving

Woning met 5 slpks en tuin te Dendermonde!

Te koop nabij het stadscentrum van Dendermonde: een zeer ruime woning met maar liefst 316m² bewoonbare oppervlakte.  

Het gelijkvloers beschikt over een ruime inkomhal, een bureau-/onthaalruimte met toegang tot de woonvertrekken op het 1ste verdiep. Achteraan het gelijkvloers bevinden zich nog extra ruimtes deze kunnen worden ingericht zoals gewenst: als bureel/ speelruimte/grote berging of zelfs een commerciële activiteit uitoefenen. Totale oppervlakte gelijkvloers +80m².

Op de 1e verdieping bevindt zich prachtige woonst met ruime lichtrijke leefruimte met haard, moderne keuken voorzien van alle comfort, badkamer (lavabo, toilet en ligbad)  een fraaie veranda en 2 ruime slaapkamers.

Mits het plaatsen van een vaste trap bereikt u de zolderverdieping waar zich de 3e slaapkamer huist en nog 2 grote zolderruimtes. Deze zijn ideaal voor het creëren van meerdere slaapkamers, een 4e en 5e kamer is hier zeker mogelijk, mits aanpassingen.

Achteraan bevindt zich een ruim terras - deze is toegankelijk via de doorrit langs opzij- en een tuin met mogelijkheid om uw wagen te parkeren achteraan.

Op 500 meter stappen van de Oude Vest; tal van winkels en voorzieningen in de buurt (Carrefour op letterlijk 50 meter. Station Dendermonde op 1,5km).

Alvast even binnenkijken? Dit kan via de knop 360° op onze Immotijl website. 

Meer info: [email protected] of 052/690.691

Neem contact op