Huis te koop

* 404500€

4 slaapkamers 174 vierkante meters

Immoweb code : 20207238
Immoweb code : 20207238
*exclusief belastingen

Overzicht

4 slaapkamers
174 vierkante meters bewoonbare ruimte
299 vierkante meters grond

Omschrijving

Moderne energiezuinige woning met 4 slpk’s en garage

In de nieuwe verkaveling aan de Beekstraat – Begijnhofstraat in Astene bij Deinze bouwt Danneels deze moderne sleutel-op-de-deur woning met 4 slaapkamers en een garage op het lot 228. 

Deze BEN-woning wordt gebouwd met kwalitatieve en sterk isolerende materialen met het oog op een zo laag mogelijk energieverbruik voor verwarming, koeling en ventilatie. De woning wordt uitgerust met een geothermische warmtepomp, vloerverwarming, zonnepanelen en een ventilatiesysteem met warmterecuperatie.

Danneels besteedt extra aandacht aan verfijning bij de architectuur en de afwerking, maar denkt ook aan een praktische indeling. Een open en lichtrijke woonkamer, een volledig ingerichte keuken, een handige bureauruimte of speelhoekje voor de kinderen, 4 slaapkamers met rechte muren en een complete badkamer. De woning heeft verder nog een leuke tuin met gezellig terras en een garage.

In onze totaalprijs zijn mooie budgetten voorzien voor de keuken, badkamer, vloertegels, … van jouw keuze. Ook de aanleg van jouw oprit en het terras zijn inbegrepen. 

Renovatieplicht: onbekend

Dit pand maakt deel uit van het project

Neem contact op