Huis te koop

1148000€

5 slaapkamers 250 vierkante meters

Immoweb code : 20013982
Immoweb code : 20013982

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
250 vierkante meters bewoonbare ruimte
2661 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmevolle villa met uitbreidingsmogelijkheden

Deze charmevolle villa bevindt zich in het landelijke Astene, op fietsafstand van centrum Deinze en Sint-Martens-Latem. Alsook de op- en afrit E17 Deinze is gelegen op een paar minuten.

Deze woning werd in 2015 gerenoveerd met oog voor detail en een groot belevingsgevoel met de aangelegde parktuin.

De inkomhal geeft verbinding naar de aangename leefruimte waarbij de bibliotheek naadloos overloopt in de eetruimte. De keuken geeft open verbinding naar de eetruimte en salon, welke op zijn beurt een gezellige en intieme sfeer herbergt dankzij de privacy en open haard.
Verder is op het gelijkvloers een aparte bureau of slaapkamer terug te vinden en toegang tot een opslagkelder.
De bovenverdieping biedt ruimte aan drie volwaardige slaapkamers en ruime badkamer met ligbad, douche en dubbele lavabo.
De tweede verdieping is toegankelijk met een vaste trap welke momenteel is ingericht als extra zitkamer en hobbyruimte.

Naast de woning is nog een strook van ca. 17m tot aan de perceelsgrens welke mogelijkheden geeft tot uitbreiding. De woning bevindt zich volledig in woongebied.


De zorgvuldig aangelegde tuin, naar een ontwerp van Piet Oudolf met respect voor de natuur, biedt het hele jaar door een oase van rust en schoonheid. Doorheen de tuin zijn verscheidene knusse hoekjes aangelegd zodat op ieder moment een volle beleving is. Twee rustieke schuren op het terrein doen nu dienst als opslagruimte, maar kunnen met een beetje renovatie worden omgetoverd tot extra leefruimte te

Neem contact op