Huis te koop

370000€

2 slaapkamers 120 vierkante meters

Immoweb code : 11458428
Immoweb code : 11458428

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
120 vierkante meters bewoonbare ruimte
446 vierkante meters grond

Omschrijving

Gerenoveerde woning met ruime tuin in Astene

TE KOOP - Astene, Deinze: gerenoveerde interbellum rijwoning die hedendaags en modern wooncomfort combineert met authentieke charme.

Deze woning werd in 2019 met veel zorg en oog voor detail gerenoveerd. De hoogwaardige afwerking en moderne voorzieningen, zoals domotica, maken dit huis helemaal af.
Geniet van de open woonkamer met natuurlijke lichtinval door het dakraam. De moderne keuken is uitgerust met een combi-oven/microgolf, oven, vaatwas, frigo, grote kookplaat met flexi-zones en een dampkamp te bedienen met afstandsbediening.

De knusse achtertuin is dé ideale plek voor een ontspannen avond met vrienden of een rustige ochtend met een kop koffie. Door het vouwraam aan het zitgedeelte in de woonkamer, heb je een volledige en rechtstreekse connectie met de tuin.

Beneden vind je nog een apart toilet, kelder en berging.

De bovenverdieping beschikt over een ruime slaapkamer met dressing. Daarnaast is er nog een tweede slaapkamer aanwezig. De moderne badkamer heeft een inloopdouche en een wastafel. Tot slot is er ook een apart toilet aanwezig.

Gelegen vlakbij invalswegen E17, E40, R4 en N60. Op 15 minuten van Gent, 30 minuten van Kortrijk en slechts op 5 minuten van centrum Deinze. Cafés, restaurants, winkels en scholen bevinden zich in de directe omgeving, evenals openbaar vervoersverbindingen.

Kortom, een echte buitenkans voor wie op zoek is naar een instapklare woning met ruime tuin en eigen parkeerplaats op een goede locatie in Deinze.

Neem contact op