Huis te koop

* 616999€

3 slaapkamers 267 vierkante meters

Immoweb code : 20230171
Immoweb code : 20230171
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
267 vierkante meters bewoonbare ruimte
1100 vierkante meters grond

Omschrijving

NIEUWBOUW OPEN BEBOUWING MET 3 SLP EN TUIN TE DEFTINGE

Ontdek dit prachtige pand in het pittoreske Deftinge, een unieke kans om uw droomwoning te bezitten. Deze charmante woning biedt maar liefst 267,17m² aan leefruimte op een royale grond van 1100 m².

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een stijlvolle leefruimte die perfect is voor zowel gezellig samenzijn als ontspanning. Het slanke, moderne design van de keuken straalt elegantie uit en is volledig uitgerust met hoogwaardige toestellen, ideaal voor de kookliefhebber.

De woning beschikt over drie ruime slaapkamers die volop ruimte bieden voor rust en privacy. De moderne badkamer is een oase van rust met tijdloze afwerkingen en een uitnodigende sfeer.

Voor extra gemak is er een ruime garage aanwezig die plek biedt voor uw voertuig en opslag. Daarnaast geniet u van de prachtige, groene omgeving die perfect aansluit bij een rustige levensstijl dicht bij de natuur.

Deftinge staat bekend om zijn landelijke charme en is ideaal gelegen voor wie verlangt naar sereniteit, terwijl het toch dichtbij alle nodige voorzieningen ligt.

Grijp de kans om deze prachtige woning uw nieuwe thuis te maken!

Verwarming en afkoeling van de woning via geothermie.

Prijzen zijn constructiewaarde + grondwaarde excl btw en registratie.
Totale kost incl btw en registratie grond = 710 640,57 euro.

Voor inlichtingen bel Diego op 0472/712 337

Neem contact op