Huis te koop

590000€

6 slaapkamers 245 vierkante meters

Immoweb code : 20014092
Immoweb code : 20014092

Overzicht

6 slaapkamers
2 badkamers
245 vierkante meters bewoonbare ruimte
3612 vierkante meters grond

Omschrijving

Huis

Gelegen in een van de mooiste en meest gewilde dorpen in Wallonië, Daverdisse, dateert dit karaktervolle pand uit 1932 en ligt op een goed onderhouden perceel van 36 are en 12 centiares.
Genesteld in een uitzonderlijk rustige omgeving, biedt deze villa zeldzame rust terwijl het profiteert van een complete recente renovatie en energie upgrade, waardoor het een EPB klasse B rating heeft. Op de begane grond leidt een hal naar een recent ingerichte keuken, die uitkomt op een eerste woonkamer en een eerste ontvangstruimte.
Er is ook een toilet, bijkeuken en stookruimte, evenals de belangrijkste leefruimte bestaande uit de zitkamer en eetkamer. De eerste verdieping bestaat uit een hal met drie slaapkamers en een badkamer aan de ene kant, en nog twee slaapkamers met een extra badkamer aan de andere kant.
De tweede verdieping biedt nog een extra slaapkamer. Het exterieur is niet te overtreffen. Naast een fantastisch uitzicht op de bosrijke omgeving is er een prachtige tuin met speelmodules, een tuinhuisje, een of meer terrassen, parkeergelegenheid en een garage.

Bovendien is het huis uitgerust met een fotovoltaïsch systeem en een elektriciteitsaansluiting. Waar wacht je nog op om dit uitzonderlijke huis in het hart van deze fantastische, rustige regio te ontdekken? Bieden vanaf 590.000 .

Neem contact op