Huis te koop

819000€

4 slaapkamers 206 vierkante meters

Immoweb code : 20062792
Immoweb code : 20062792

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
206 vierkante meters bewoonbare ruimte
1885 vierkante meters grond

Omschrijving

Energiezuinige charmewoning in landelijke omgeving

Geniet u binnenkort van dit prachtige landhuis gelegen in het pitoreske Damme? Op een boogscheut van het Leopoldkanaal vinden we deze woning op een perceel van +/-2000m2 waar 100% privacy en rust voorop staan.
De woning is steeds zeer goed onderhouden en vernieuwd met respect voor de bouwstijl. Zo is er steeds gebruik gemaakt van duurzame materialen zoals authentieke blauwsteenvloer in de inkomhal, kasteelvloer in de leefruimte, parket, aluminium ramen,...

Qua energiezuinigheid (EPC: 150!) werd afgelopen jaar nog geïnvesteerd in verwarming via WARMTEPOMPEN (tevens airco) in combinatie met ZONNEPANELEN.
Daarnaast wordt de woning verkocht met goedgekeurde elektriciteit.

De woning is ingedeeld als volgt:
Gelijkvloers: inkomhal met gastentoilet, woonkamer met maatkasten en speksteenkachel, keuken met recente toestellen, eetplaats met maatkasten, badkamer en gelijkvloerse slaapkamer met dressing en toilet, garage met wasplaats.
1e verdieping: nachthal met 3 slaapkamers voorzien van ingemaakte kasten

Buiten: aangelegde tuin met terras, een schuur die dienst doet als garage en houtberging, schapenhok die dient doet als tuinhuis en om het helemaal af te maken is er nog de vijver.

Geniet u binnenkort van deze energiezuinige charmewoning en z'n landelijke omgeving? 

Contacteer Bonne Vastgoed 7 op 7 voor meer info via 0468/104040 of [email protected]

Neem contact op