Huis te koop

2500000€

5 slaapkamers 339 vierkante meters

Immoweb code : 20006831
Immoweb code : 20006831

Overzicht

5 slaapkamers
4 badkamers
339 vierkante meters bewoonbare ruimte
7429 vierkante meters grond

Omschrijving

EXCLUSIEF VERNIEUWDE HOEVE TE VIVENKAPELLE

Authentieke, EXCLUSIEVE eigendom gelegen op een terrein van 7.429m2 te Vivenkapelle, Damme. Zeer rustig gelegen en toch een vlotte verbinding. Vlakbij de Golf van Damme - op 10min van Brugge en15min van Knokke.
Indeling hoofdgebouw: inkomhal met gashaard, gastentoilet en vestiaire. Ruime woonkamer met gashaard en zonnige tv - leeshoek. Lichtrijke eetplaats met geïnstalleerde open keuken voorzien van alle apparatuur en toegang tot het terras en de tuin. Wasplaats. Technische berging. Bureau met ingemaakte kasten. 1ste verdieping: 1ste ruime slaapkamer met badkamer (lavabo - toilet en bad) en dressing. Berging. 2de slaapkamer met douchekamer. Master bedroom met ingemaakte kasten en badkamer (bad, lavabo, douche en toilet). Kelder.
Indeling bijgebouw: woon-en eetkamer, kitchenette , douchekamer, 4de slaapkamer op de mezzanine.
Indeling feestzaal: inkomhal, vestiaire, toiletten, plaats voor 60 personen, keuken, overdekt terras en zolderkamer (mogelijk voor bureau of slaapkamer).
4de bijgebouw: stal voor dieren / berging.
Veel opbergruimte. Tal van parkeerplaatsen op de eigendom.
Domotica systeem, vloerverwarming,... Uitzonderlijke eigendom die een grondige renovatie onderging (alles vernieuwd tot in het detail). Beschermd erfgoed.

Neem contact op