Huis te koop

530000€

4 slaapkamers

Immoweb code : 11488190
Immoweb code : 11488190

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
1878 vierkante meters grond

Omschrijving

Zeer mooi stenen pand

In een groene omgeving: ruimte, comfort en privacy

De in de jaren vijftig gebouwde villa, circa 350m2 woonoppervlak (exclusief kelders, garages en zolder), heeft in 2003 een grondige renovatie ondergaan. Hoogwaardige materialen: marmeren badkamer, Jura-steenvloeren, eiken parket. Verwarming stadsgas – Conforme elektriciteit.

Op de begane grond: grote hal, vestiaire-wc, kantoor, eetkamer, grote woonkamer, ultra-uitgeruste keuken die uitkomt op een eetkamer en tv-lounge op de mezzanine, kleine hal, garage. De grote woonkamer en de keuken (zuidwest) geven toegang tot de terrassen en de tuin.
Op de 1e: 2 slaapkamers, bibliotheek, kleedkamer, berging, wasruimte en badkamer (doucheruimte, ligbad, toilet)
Op de 2e: 2 slaapkamers, doucheruimte, toilet en zolder.
In de kelder: wijnkelder, waskelder en talrijke opslagkelders.

Het pand, op een perceel van 18,90 are, geniet van veel privacy (omringende muren), een prachtige tuin (zuidwest gericht), volledig aangelegd en voorzien van een zwembad (rivierapool – afdekzeil) met poolhouse (garderobe-douche-toilet); alsmede een 2e garage aan de achterzijde met daarboven een kleine zelfstandige studio. Grote buitenberging + moestuin/kippenverblijf aan de achterkant van het pand.

Geschikt voor vrij beroep (twee aparte ingangen), of als gezinswoning of vakantiehuis. Zeer dicht bij het station, scholen, sportinfrastructuur van de stad.

Doe een bod vanaf 525.000 - bezoek op afspraak.

Neem contact op